Beeld: Tjikkie Kreuger

REVIEWS

“Hartelijk dank voor alle goeds wat je voor ons hebt gedaan. We voelen ons krachtig genoeg om zo verder te kunnen. Wij vinden jou een zeer kundige, fijne en warme vrouw. “


“Veel kennis over rouwprocessen, het omgaan met verlies en dromen van een kinderwens. Warm, liefdevol, begripvol, nieuwsgierig/meelevend, confronterend, verhelderend, bevestigend. Oog voor degene die wij zijn. “

 

“Judith, ik voelde van jouw kant een luisterend oor en betrokkenheid. Waar ik zelf wel eens dacht bij mezelf ‘stel je niet zo aan’, gaf jij het terug als ‘het hoort erbij en het mag er zijn.”

 

“Fijn hoe jij regelmatig met een verdiepingsvraag juist ook dat echte pijnpunt aan weet te raken.”

 

“Supervakvrouw! Deskundig en betrokken met een breed hulpverleningsaanbod. Wat weet jij snel de kern te raken!”

 

“Judith is een zeer empathische vrouw.. Door de vragen die ze stelt en de metaforen die ze gebruikt, ga je jezelf beter begrijpen. Er is tijdens een sessie niet alleen aandacht voor het denken (het hoofd), maar er wordt ook verbinding gemaakt met het voelen (het hart).
Daarnaast is er ook aandacht voor je wortels en omgevingsfactoren die een rol spelen. De combinatie van de mildheid, de duidelijkheid en een spiegel voorhouden zorgt ervoor dat er echte stappen worden gezet. Judith zorgt er altijd voor dat jij de regie in handen houdt, tijdens een sessie, en vooral ook in je leven. Kortom: wil je leven met hoofd, hart en handen, heb je even een spiegel nodig en vind je het niet erg om daar hard voor te werken? Judith is een fijne vrouw die deze spiegel zo voor kan houden dat je er echt wat aan hebt.”


Beeld: Tjikkie Kreuger
JADE Therapie & Coaching - Judith Kooij - Bennekom / Amersfoort